Minä täällä hei launtai on perjantain jälkeen ja sunnuntai ennen launtaita. Siis tänään on lauantai, paras päivä perjantain jälkeen. Mietin tällä hetkellä onko mitään järkeä kirjoittaa omia ajatuksiaan ruudulle ja lukea niitä myöhemmin ruudulta, eikö voisi elää vain yhden hetken kerralla eikä tarvitsisi enää myöhemmin miettiä menneitä? Mutta kun tänne asti olen tullut niin enköhän vie tämän loppuunkin. 

Minä olen vain tälläinen tytöistä tytöin (barbeja pöydillä ja pehmoleluja sängyssä) ja haluan täällä kertoa omista barbeistani kaiken, kerrankin ne olivat mukanani uimassa! No eikun haluan koota tänne omia novelleitani ja kaikkia ajatuksia vaan elämästä, ja tietty kaikkea muuta sälää, mutta enemmän niitä rakkaita novelleita. Kai ne ekat ilmestyy vielä tämän vuoden puolella (Tällä viikolla varmaan?), palautetta vaan tulemaan, ja muistakaa, totuus ennen kaikkea..!

Taputaputaputapu, jaksoitte lukea tänne asti sille vielä ylimääräiset taputukset. Novelleja ilmestyy sitä mukaan kun jotain inspiraatiota syntyy, siihen asti nähtäillään!